Club Warhammer Manresa
 
ÍndexÍndex  CalendariCalendari  FAQFAQ  CercarCercar  Llista de MembresLlista de Membres  Grups d'UsuarisGrups d'Usuaris  Registrar-seRegistrar-se  Iniciar SessióIniciar Sessió  

Comparteixi | 
 

 totem de mork

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo 
AutorMissatge
mistik

avatar

Nombre de missatges : 499
Fecha de inscripción : 13/07/2010
Edad : 44
Ubicació : suria

MissatgeAssumpte: totem de mork   Dl Oct 25, 2010 10:12 pm

tinc un petit dupte...... els oks tenen el famos totem de mork(dona tants daus de dispersió com bonificadors per files de la unitat que el porta).... nomès el poden portar els oks(els goblins no...)...pero... i aki tinc el dubte...... si el porta de batalla es ork i porta el totem de mork... i s'uneix a una unitat de goblis..... es legal utilitzar el bonificasdor per files dels goblins....?
gracies per avançada...
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Gorthor

avatar

Nombre de missatges : 1130
Fecha de inscripción : 06/10/2008

MissatgeAssumpte: Re: totem de mork   Dt Oct 26, 2010 12:23 am

jo diria que no ja que si diu k es per a orcs ..... els lagartos tambe tenen un estandart pels eslizones que el hi dona furia asesina i ami e vist un porta eslizob dins una unitat de saurios
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
giri

avatar

Nombre de missatges : 2018
Fecha de inscripción : 02/10/2008
Edad : 28
Ubicació : manresa

MissatgeAssumpte: Re: totem de mork   Dt Oct 26, 2010 2:00 am

io u vaik jugar pero es mol lleig xd
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
mistik

avatar

Nombre de missatges : 499
Fecha de inscripción : 13/07/2010
Edad : 44
Ubicació : suria

MissatgeAssumpte: Re: totem de mork   Dt Oct 26, 2010 9:24 am

al llibre d'orkos ja es contempla la possibilitat de incloure un personatje orko negre dins d'una unitat de orkos o/i goblins per controlar l'animositat...el que no se es si el estandart de morko nomes funciona en una unitat de orkos...o si nomes el pot portar un porta estandart orko.....
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
giri

avatar

Nombre de missatges : 2018
Fecha de inscripción : 02/10/2008
Edad : 28
Ubicació : manresa

MissatgeAssumpte: Re: totem de mork   Dt Oct 26, 2010 10:42 am

io diria k nomes el poden porta orkos
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
mistik

avatar

Nombre de missatges : 499
Fecha de inscripción : 13/07/2010
Edad : 44
Ubicació : suria

MissatgeAssumpte: Re: totem de mork   Dt Oct 26, 2010 2:12 pm

es que portarlo...ja el porta un orko....es com si un heroi orko amb una arma nomes per orks s'uneix a una unitat de goblins.....l'arma no pert les seves propietats.....
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Gorthor

avatar

Nombre de missatges : 1130
Fecha de inscripción : 06/10/2008

MissatgeAssumpte: Re: totem de mork   Dt Oct 26, 2010 2:41 pm

io tambe tinc un estandart am khemri k diu que nomes el pot agafar el porta o els guerrers o la guardia del sepulcro i per logica no l'agagu i el posu en el porta i aquet dintre dels ushabti.
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Humbolch

avatar

Nombre de missatges : 1705
Fecha de inscripción : 03/10/2008
Ubicació : Del terròs

MissatgeAssumpte: Re: totem de mork   Dt Oct 26, 2010 8:57 pm

Dons he llegit el reglament i realment no diu enlloc que no ho puguis fer, i crec que si, ja que en tens un altre que dana atacs enveritnats que es sols goblins que especifica que l'unitat ha de ser de goblins.

Pero pensa que un tio amb peana diferent ha d'anar al flanco de l'unitat, i crec que es massa perillos per mi, pero ho pots fer a menys que les FAQ's ho posin al reves.
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Contenido patrocinado




MissatgeAssumpte: Re: totem de mork   

Tornar a dalt Ir abajo
 
totem de mork
Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt 
Pàgina 1 de 1

Permisos d'aquest fòrum:No pots respondre a temes en aquest fòrum
CWM :: PROPÒSIT GENERAL :: Dubtes reglament Fantasy-
Canviar a: