Club Warhammer Manresa
 
ÍndexÍndex  CalendariCalendari  FAQFAQ  CercarCercar  Llista de MembresLlista de Membres  Grups d'UsuarisGrups d'Usuaris  Registrar-seRegistrar-se  Iniciar SessióIniciar Sessió  

Comparteixi | 
 

 noves faqs!

Ir abajo 
AutorMissatge
giri

avatar

Nombre de missatges : 2018
Fecha de inscripción : 02/10/2008
Edad : 29
Ubicació : manresa

MissatgeAssumpte: noves faqs!   Dl Des 12, 2011 7:55 pm

salut gent,han surtit noves faqs de skavens,ogros y reyes aixi que estigueu alerta.Hi han coses molt interesant com per exemple que el vidente gris no pot llançar mes de 6 daus enkara k tiri piedras brujas,li pots ekipar arma a dos mans al maestro carnicero,un maton porta de batalla pot portar estandart magic a la vegada que un sobrenombre per 50 punts,y llavors ia una cosa molt curiosa,que diu que tan els matarifes com els carniceros poden portar armadura magica pero diu aixo,i menric pk totom se seguira fikan armadures magiques xd

y diu aixi:
Nota del diseñador: Me han obligado a confesar que no
me di cuenta que al permitir que los Matarifes y Maestros
carniceros pudieran llevar puños de acero, también les
permitiría equiparse con armaduras mágicas. No tenía
ninguna intención de darles acceso a las armaduras mágicas,
y esto es algo que arreglaremos cuando hagamos la próxima
edición del libro de ejército de los Reinos Ogros. No obstante,
después de discutirlo largo y tendido, concluimos que no les
da a los Reinos Ogros ninguna ventaja injusta, por lo que
decidimos dejar la regla tan como está por el momento. Dicho
esto, personalmente te aconsejaría no les pusieras armaduras
mágicas a tus Matarifes ni a los Maestros carniceros; hacerlo
iría contra el espíritu de la regla (aunque estrictamente no
contradiga el texto literal de la misma).
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
 
noves faqs!
Tornar a dalt 
Pàgina 1 de 1

Permisos d'aquest fòrum:No pots respondre a temes en aquest fòrum
CWM :: PROPÒSIT GENERAL :: Dubtes reglament Fantasy-
Canviar a: