Club Warhammer Manresa
 
ÍndexÍndex  CalendariCalendari  FAQFAQ  CercarCercar  Llista de MembresLlista de Membres  Grups d'UsuarisGrups d'Usuaris  Registrar-seRegistrar-se  Iniciar SessióIniciar Sessió  

Comparteixi | 
 

 Quatre dubtes generals dels reyes funerarios

Ir abajo 
AutorMissatge
Maeko

avatar

Nombre de missatges : 64
Fecha de inscripción : 12/09/2011
Ubicació : Berga

MissatgeAssumpte: Quatre dubtes generals dels reyes funerarios   Dc Nov 09, 2011 12:32 am

Buenu he comensat a fer un exèrcit de reyes funerarios i tot i que les regles i tot ho entenc bastant bé m'agradaria que em responguésiu algunes preguntes:

-Per què serveixen les llançes, et dónen alguna bonificació de resisitència o atac?

-Hi ha salvació per armadura o algu com la invulnerable de 40k?

-Els arquers com s'ho fan per disparar com el 40mil tirant per impactar i després per ferir?

-Els reforços com arriben, si es poden deixar unitats a la reserva?

-Els encantaments com funcionen més o menus(axi per sobre)?

Mersi Very Happy
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
giri

avatar

Nombre de missatges : 2018
Fecha de inscripción : 02/10/2008
Edad : 29
Ubicació : manresa

MissatgeAssumpte: Re: Quatre dubtes generals dels reyes funerarios   Dc Nov 09, 2011 2:53 am

Maeko escrigué:
Buenu he comensat a fer un exèrcit de reyes funerarios i tot i que les regles i tot ho entenc bastant bé m'agradaria que em responguésiu algunes preguntes:

-Per què serveixen les llançes, et dónen alguna bonificació de resisitència o atac?
Les llances et donen la oportunitat de picar am una fila mes sempre i quan piquis a una unitat trabada per la teva part forntal

-Hi ha salvació per armadura o algu com la invulnerable de 40k?
Si,en fantasy tires primer armadura y si falles,tires la salvacio especial(invulnerable),em sembla k el 40k nomes es una de les dos,en fantasy les dos pero les invulnerables maximes solen ser de 5+ o 4+,molt rarament 3+

-Els arquers com s'ho fan per disparar com el 40mil tirant per impactar i després per ferir?
Si,segueixen la mateixa taula pero am modificadors varis,tipus llarga distancia,dispars multiples,haver mogut,cobertura,hostigadors,etc.

-Els reforços com arriben, si es poden deixar unitats a la reserva?
En el cas de khemry pots fer surtir unitats des del terra(sempre i quan tinguin la regla especial de fer-ho),tiran a partir del segon torn un dau i a 3+ surten,la resta te l'explica el codex de khemry

-Els encantaments com funcionen més o menus(axi per sobre)?
Cada encanteri te una dificultat que has darribar per aconseguir llançar-l'ho,llavors simplement fas el que et diu k fa el hechizo,si et diu que et dona dispars multiples a una o totes les unitats a una cverta distancia,dons aquelles unitats faran dos tirs en comtes d'un aquesta fase de dispar,a mes a mes cada cop que am el teu exercit llancis una potenciacio cures ferides a la unitat.Aixo vist en directe veuries molt rapidament les fases del joc i com es fa una fase de magia,un cop vist una totes son iguals xd

Mersi Very Happy
[b]
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Maeko

avatar

Nombre de missatges : 64
Fecha de inscripción : 12/09/2011
Ubicació : Berga

MissatgeAssumpte: Re: Quatre dubtes generals dels reyes funerarios   Dc Nov 09, 2011 10:15 am

vale moltes grasies Smile
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Maeko

avatar

Nombre de missatges : 64
Fecha de inscripción : 12/09/2011
Ubicació : Berga

MissatgeAssumpte: Re: Quatre dubtes generals dels reyes funerarios   Dc Nov 09, 2011 7:25 pm

i una altre cosa! per poder picar amb les dos files si portes llançes, hi ha d'anar tota la unitat amb llançes? o només hi ha d'anar la segona fila?
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Leinad

avatar

Nombre de missatges : 620
Fecha de inscripción : 03/10/2008

MissatgeAssumpte: Re: Quatre dubtes generals dels reyes funerarios   Dc Nov 09, 2011 8:55 pm

Al fantasy, tota la unitat va equipada amb la mateixa arma, encara que en el llibre d'exercit surti que com a equip un llancers porten arma de ma i llança, sempre fan servir la llança en el combat
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
giri

avatar

Nombre de missatges : 2018
Fecha de inscripción : 02/10/2008
Edad : 29
Ubicació : manresa

MissatgeAssumpte: Re: Quatre dubtes generals dels reyes funerarios   Dc Nov 09, 2011 10:39 pm

i un altre detall es que en fantasy la segona fila sempre pika,es a dir que si vas ekipat am llança piken 3 files,pero et recomanu que ekipis els teus eskelets am arma de ma i escut nomes,aixi tens una salvacio especial de 6+ per una norma que es diu parada
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Contenido patrocinado




MissatgeAssumpte: Re: Quatre dubtes generals dels reyes funerarios   

Tornar a dalt Ir abajo
 
Quatre dubtes generals dels reyes funerarios
Tornar a dalt 
Pàgina 1 de 1

Permisos d'aquest fòrum:No pots respondre a temes en aquest fòrum
CWM :: PROPÒSIT GENERAL :: Dubtes reglament Fantasy-
Canviar a: